Viber/SMS servis za roditelje

Budite u toku sa aktivnostima vašeg deteta u školi

Viber/SMS servis za roditelje koji se koristi u Savremenoj osnovnoj školi pruža vam priliku da u svakom trenutku budete sigurni u to gde se vaše dete nalazi, da li je bezbedno i da li ima nekih poteškoća, ali i novih uspeha u školovanju.

Svaki roditelj čije dete pohađa Savremenu osnovnu školu dobija svakodnevna obaveštenja o dolasku svog deteta na nastavu, kao i o eventualnim izostancima. Ovo je još jedan način da bezbednost naših učenika podignemo na viši nivo.

Kako funkcioniše Viber/SMS servis?

Ovaj jedinstveni sistem funkcioniše vrlo jednostavno. Roditeljima koji žele da dobijaju pomenuta obaveštenja svakog jutra već tokom prvog školskog časa stiže poruka sa informacijama o tome da li je njihovo dete prisutno na času ili nije.

Ova poruka šalje se pet minuta nakon početka časa, odnosno čim nastavnik evidentira prisustvo učenika na nastavi. Osim toga, na kraju školskog dana svaki roditelj dobija poruku sa celokupnom evidencijom prisustva nastavi tog dana.

Promene iz elektronskog dnevnika na vašem telefonu

Ukoliko vam je potrebno više informacija, možete da ih zatražite u odgovoru na poruku i Služba za učenike će vam pomoći u najkraćem roku.

Roditelji savremenih učenika imaju pristup elektronskom dnevniku, u kom se beleže sve ocene, aktivnosti i prisustvo učenika na nastavi, ali smatramo da je dobro da se roditelji o izostancima obaveštavaju i putem SMS poruka.

To je samo jedna od niza pogodnosti kojima želimo da doprinesemo još većoj transparentnosti, boljoj obaveštenosti i konstruktivnoj komunikaciji između roditelja i Savremene osnovne škole.

Koliko je SMS obaveštavanje korisno?

Roditelj u svakom trenutku zna gde mu se dete nalazi, a to je jedna od najvećih roditeljskih briga i preokupacija. Zahvaljujući ovom korisnom servisu, bićete upućeni u to da li je vaše dete redovno na nastavi, da li je bezbedno stiglo u školu i koje je časove pohađalo.

Čak i kada nemate pristup internetu, putem poruka na svom mobilnom uređaju bićete obavešteni o tome kada vam je dete došlo u školu i sa kojih časova je izostalo, te odmah možete da proverite o čemu je reč i pomognete svom detetu ukoliko je to potrebno.

I zato roditelji ne moraju da brinu, već mogu da se oslone na školu, a međusobno poverenje sa učenikom i školom je podignuto na još viši nivo.

Prijavite se

Upis za generaciju 2024/25. je otvoren!

Kliknite na ovaj link da se prijavite »