Među najboljima u zemlji: Naši učenici nastavljaju da ostvaruju uspehe na takmičenjima

/ / Blog, I-IV, Kombinovani, Nacionalni, Uncategorized, V-VIII / 24.05.2023

Među najboljima u zemlji: Naši učenici nastavljaju da ostvaruju uspehe na takmičenjima

Uspesi naših učenika na takmičenjima iz matematike i biologije

Učenici četvrtog razreda naše škole Aleksandar Brkić i Petar Stamenić ostvarili su izuzetan uspeh na republičkom nivou takmičenja iz matematike „Misliša”, koje je nedavno održano u Osnovnoj školi „Drinka Pavlović”. Nakon intenzivnih priprema i napornog rada Aleksandar i Petar plasirali su se među 14 najboljih mladih matematičara u zemlji.

 

Aleksandar je osvojio četvrto, a Petar šesto mesto na ovom prestižnom takmičenju. Zahvaljujući ovakvim rezultatima, naša dva talentovana učenika plasirala su se među pet najboljih učenika iz matematike u Beogradu! Škola je izuzetno ponosna na njihov veliki uspeh i već se radujemo njihovim budućim dostignućima.

Naši učenici nastavljaju da ostvaruju uspehe na takmičenjima

Uspesi naših učenika ne završavaju se tu! Siniša Petrović Josimović, učenik osmog razreda, postigao je veliki uspeh u oblasti prirodnih nauka. Naime, Siniša se plasirao na Republičko takmičenje iz biologije, koje će se održati krajem maja. Čestitamo mu na ovom postignuću i želimo mu mnogo sreće na predstojećem takmičenju!

Ovim uspesima naši učenici su pokazali da trud, rad i posvećenost uvek donose rezultate. Ponosni smo na naše mlade talente i očekujemo još mnogo lepih vesti iz naše škole!