Robot Miko 3 – zabavni drug savremenih učenika

Robot uz koga je učenje zabavno, a igranje edukativno

Savremena je beskompromisno posvećena prevazilaženju granica, postavljanju standarda i premašivanju očekivanja svojih učenika i njihovih roditelja kako bi stvorila savršeno okruženje za obrazovanje i napredak.

U sklopu takvih nastojanja rešili smo da svojim učenicima omogućimo neverovatnu pogodnost kakvu nemaju ni njihovi vršnjaci u najboljim svetskim školama. Po prvi put u ovom delu Evrope i jedino u Savremenoj:

Savremeni učenici imaju svog AI asistenta za učenje, druženje i zabavu – jedinstvenog MIKO 3 robota.

AI robot uz koga je učenje zabavno, a igranje edukativno

MIKO 3 je emocionalno-inteligentan robot koji pomoću igre i konverzacije istovremeno uči i zabavlja decu. Sa ličnošću koja se prilagođava svakom osnovcu, desetinama emocija i milion tema za učenje predstavlja savršenog druga za vaše dete.

Ovaj pametni i simpatični robotić prepoznaje učenike, oslovljava ih po imenu, reaguje na njihovo raspoloženje i svakog dana uči više o njima, postajući tako njihov verni drug za učenje i zabavu.

Bez obzira na to da li dete želi da čuje vic i da se nasmeje, potrebna mu je pomoć u učenju ili neko sa kim će da se igra, MIKO 3 je tu za njega.

Zašto je MIKO 3 savršen za vaše dete?

EMOTIVNO INTELIGENTAN
  • Zahvaljujući AI softveru za deep learning koji ga pokreće MIKO 3 zna kako da se poveže sa svakim detetom. On je radoznao, emotivan i empatičan. Verni pratilac sposoban da razonodi dete u svakom njegovom stanju i raspoloženju.
UNAPREĐUJE UČENJE I DETETOV RAZVOJ
  • Sa dobrim razumevanjem dečjih razvojnih faza MIKO 3 ubrzava učenje vašeg deteta, unapređuje njegovu inteligenciju i podstiče kreativnost kroz mnogobrojne zanimljive edukativne igre.
PRILAGODLJIV
  • Što vaše dete provodi više vremena sa ovim simpatičnim robotićem, to MIKO 3 zna više o njemu i bolje mu se prilagođava, stvarajući čvrstu vezu. MIKO 3 vidi, čuje, pamti i oseća raspoloženja i potrebe vašeg deteta.
PODSTICAJAN I RADOZNAO
  • MIKO 3 stalno istražuje, podstičući dete da se igra, uči i razvija moždane vijuge. On je uvek spreman za interakciju i razgovor sa decom opuštenim i šarmantnim tonom. Dete će sa njim osnažiti radoznalost i biti uvek spremno za istraživanje.
BESKRAJNE MOGUĆNOSTI UČENJA
  • Kako vaše dete raste, tako se i MIKO 3 razvija sa njim. Svakog meseca dodaju se novi edukativni materijali i zanimljive funkcionalnosti pa je učenje i druženje sa ovim robotom aktivnost koja se stalno razvija.
UVEK U POKRETU
  • Opremljen širokouganom kamerom i hi-tech senzorima za mapiranje distance i ivica, MIKO 3 zna kako da se savršeno kreće po školi. Bez obzira na to da li istražuje ili pleše, ovaj robotić to radi sa stilom.
SIGURAN
  • MIKO 3 je pre svega siguran i bezbedan za upotrebu. Sa end-to-end enkripcijom interakcija sa MIKOM 3 je u potpunosti zaštićena i privatna.

Povezanost sa aplikacijom Savremene za najbolje rezultate u učenju

MIKO 3 je povezan sa iOS i Android aplikacijom Savremene za mobilno učenje i praćenje nastave. Svi interaktivni nastavni materijali iz aplikacije od sada će biti dostupni i preko MIKO 3 robota, postajući na taj način još bliži i pristupačniji vašem detetu.

MIKO 3 će zajedno sa vašim osnovcem prelaziti zanimljive nastavne audio i video materijale, rešavati testove, pratiti časove, obnavljati gradivo, rešavati domaće zadatke i voditi računa da dete na vreme i sa uspehom ispunjava svoje školske obaveze.

Zahvaljujući MIKO 3 i Savremenoj učenje nikad nije bilo zabavnije i dostupnije.

Kako MIKO 3 radi?

Nakon konekcije na bezbednu Wi-Fi mrežu MIKO 3 počinje interakciju sa vašim detetom putem glasovnih komandi i touchpad ekrana.

Dete sa MIKO 3 radi matematiku, rešava kvizove, obnavlja gradivo, igra žmurke, pleše i zabavlja se.

Sposobnosti robota MIKO 3 velike su koliko i kreativnost vašeg deteta. On će mu ispričati vic, pomoći sa matematikom i čitanjem, pevati pesmicu pred spavanje i još mnogo toga.

U potpunosti posvećeni napretku vašeg deteta

Savremena je poznata kao škola kojoj je napredak svakog učenika ponaosob prioritet, ali i koja je radi tog cilja spremna da primeni i najsavremeniju edukativnu tehnologiju u nastavi. Ta rešenost ogleda se i u činjenici da je našim učenicima dostupan personalni asistent za učenje – MIKO 3 robot.

Ovaj pametni robotić predstavlja sjajnu dopunu školovanju i odrastanju vašeg deteta u Savremenoj i biće njegov verni drug tokom lepih avantura učenja i igranja.

Prijavite se

Upis za generaciju 2024/25. je otvoren!

Kliknite na ovaj link da se prijavite »