pohvale Savremenoj za učenje od kuće

Miličina mama Sanja: „Vi ste, dame i gospodo, primer kako funkcioniše tim u ovim teškim okolnostima”

/ / Blog, I-IV, Kombinovani, Nacionalni, V-VIII / 26.03.2020

Miličina mama Sanja: „Vi ste, dame i gospodo, primer kako funkcioniše tim u ovim teškim okolnostima”

Rubrika #savremena(k)odkuće, koju smo pokrenuli kao riznicu utisaka učenika, roditelja, učitelja i nastavnika sada kada sedimo u našim domovima, boreći se na taj način protiv upornog koronavirusa, bogatija je sada za još jedan doživljaj.

Javila nam se mama Sanja, čija kćerka Milica ide u IV-1, i sa nama podelila svoja zapažanja o načinu rada Savremene osnovne škole u doba vanrednog stanja u Srbiji.

„Učiteljica je Miličina druga mama i mogu samo da joj aplaudiram”

Mama Sanja je istakla da je u ovom trenutku dobila još jednu potvrdu da je Savremena osnovna škola pravi izbor za njenu kćerku Milicu.

Od septembra do marta smo se u nizu primera uverili da je obrazovanje naše kćerke u Vašoj i našoj Savremena OŠ najmudrija odluka za nas kao roditelje. Vaša sposobnost prilagođavanja i način funkcionisanja u ovim teškim okolnostima je za svaku pohvalu, Vi ste, dame i gospodo, primer kako funkcioniše tim, šta znači dogovor i poštovanje.

Želim da Vam se zahvalim, svima Vama: od portira do CO Link Group što ste to što jeste. Hvala Vam za svu radost i sreću koju ste obezbedili mojoj Milici u ovim teškim danima. Srdačno Vas pozdravljam sve. Posebno Danijelu Kleut, Saru, Melaniju i Milića. Ako ste u prilici, prenesite tople pozdrave Miri i Radi iz kuhinje, Suzani i Sanji sa recepcije i jedna važna informacija koju sam ostala dužna Sanji – Milica ima dve majice za fizičko 😂😂😂😂😂😂.

❤❤❤ Sa željom da se što pre družimo, radimo i učimo zajedno u Savremenom prostoru srdačno Vas pozdravljam i želim Vam pre svega dobro zdravlje, pozitivne misli i lepe trenutke u krugu najbližih.

Iza svojih reči stojim, ponosna sam na Vas jer ste ozbiljna kuća koju čini ozbiljan tim, a srećna sam što smo suprug i ja odabrali Vas Savremenu da budete druga kuća našoj Milici. Za činjenicu da je njena druga mama, Danijela Kleut, i dalje uz nju mogu samo da aplaudiram. Iza svojih reči stojim i ponosna sam. P.S. IV-1 je na „vezi”, rade domaći zajedno 😊 Tim na okupu, srećni, nasmejani, rastu, rade i bore se 💪.

Hvala Vam, Sanja, na ovim divnim rečima. Nastavljamo da radimo istim tempom kao i do sada da bismo našoj deci obezbedili što kvalitetniji sadržaj i način učenja u njihovim privremenim učionicama – njihovim sobama.


Leave a Comment