Cambridge International School

Savremena gimnazija je akreditovana Cambridge International School i Cambridge Primary School, što znači da je ovlašćena da realizuje Cambridge programe i omogućava sticanje diploma za učenike na nivou srednje i osnovne škole.

Kao Cambridge International School i Cambridge Primary School, Savremena gimnazija akreditovana je za Primary Checkpoint, Cambridge Checkpoint, IGCSE i AS/A-level programe. Takođe, po završetku navedenih Cambridge programa, učenici ovde mogu polagati za sticanje priznatih međunarodnih diploma koje ih prate.

Cambridge International programi i diplome predstavljaju dragoceni izvor znanja i kvalifikacija koji učenicima omogućava da steknu obrazovanje najvišeg nivoa i obezbeđuje im nastavak školovanja na fakultetima koje žele da upišu.

Ove međunarodno priznate kvalifikacije predstavljaju odličnu odskočnu dasku za nastavak školovanja u inostranstvu, jer donose visoku prohodnost ka prestižnim univerzitetima u Evropi, Velikoj Britaniji, SAD, Kanadi, Australiji, Novom Zelandu, Singapuru, Južnoj Africi… Takođe, pored toga što su Cambridge diplome učenicima Savremene gimnazije ulaznica za dalju edukaciju i usavršavanje na najuglednijim univerzitetima širom sveta, ujedno su im i preporuka i prednost za poslove u vodećim svetskim kompanijama.

Cambridge diplome dostupne su učenicima različitih uzrasta i sa različitim predznanjem.

www.cambridgeinternational.org