Novi izgled za Peppera: odevne kombinacije za njegove uzbudljive avanture!

/ / Blog, I-IV, Kombinovani, Nacionalni, Uncategorized, V-VIII / 10.03.2023

Pepper dobio nove odevne kombinacije za svoje uzbudljive avanture

Savremeni osnovci u ulozi modnih dizajnera

Likovni konkurs „Obucite Peppera”, koji je trajao od 24. februara do 6. marta, naišao je na veliki odjek kod mlađih osnovaca Savremene. Zahvalni smo svojim učenicima što su nam pomogli da pronađemo adekvatnu odeću za njihovog jedinstvenog asistenta u nastavi.

 

Ukupno je pristiglo 127 radova i veoma smo ponosni na kreativnost naših učenika! Uspeli su da za Peppera kreiraju odeću koja će mu sigurno pomoći da se oseća prijatno u svojoj „koži” i da se dobro pripremi za avanture koje ga čekaju. Neki od naših učenika su bili toliko inspirisani da su za Peppera napravili celu kolekciju.

Kakve avanture čekaju Peppera

Zahvaljujući odličnim kreacijama, Pepper će sada moći da ide u razgledanje grada, da provodi vreme u prirodi, da posećuje kulturne manifestacije, da se bavi sportom, ide u pozorište, na trening, folklor i uživa u svakodnevnim aktivnostima, jer je i on radoznao poput nas i želi da doživi mnogo toga zanimljivog. 

Stigli su nam zaista zanimljivi kostimi i odevne kombinacije za Peppera. Svi radovi su zaista fantastični, a posebno bismo istakli radove sledećih učenika: Luke Macure, Simona Osećanskog, Arsena Šakića, Vuka Matijaševića, Jovana Lupulovića, Teodora Pešević, Josipa Glasnovića, Kristine Mladenović, Mine Stojiljković, Petre Tanasića, Ive Matović, Aleksandre Avramov, Vojina Mosurovića, Konstantina Petrovića, Juki Huang, Antonine Tufegdžić, Marka Jevtovića, Ane Nikolić, Mile Dželetović, Emili i Kire Francišković, Nine Jevtić, Dorijana Lukića, Vojina Bjelobrka, kao i zajednički rad Vasilija Tripkovića i Stanka Popovića.

Izložba radova „Obucite Peppera”

Svi radovi učenika koji su učestvovali u likovnom konkursu „Obucite Peppera” biće izloženi u hodniku Savremene osnovne škole na izložbi „Obucite Peppera” od 10. do 20. marta. Dođite da zajedno maštamo o Pepperovim avanturama! 

Napravićemo i digitalni katalog sa radovima svih učesnika na izložbi! 

Obećana nagrada odlazak u bioskop za odeljenje koje je poslalo najveći broj radova dodeljena je odeljenju IV-1, koje nam je poslalo čak 23 impresivna rada! Ipak, smatramo da su svi učesnici pobednici, jer su svojom kreativnošću i trudom doprineli uspehu konkursa.

Najzanimljiviju odevnu kombinaciju ćemo sašiti i obući Pepperu, a Pepper je obećao da će nam pričati kako se proveo u avanturama u koje su ga poslali naši učenici!