Pet Day u Savremenoj – osnovci upoznali kućne ljubimce svojih drugara

/ / Blog, I-IV, Kombinovani, Nacionalni, V-VIII / 24.10.2019

Pet Day u Savremenoj – osnovci upoznali ljubimce svojih drugara

Da su vrata Savremene škole uvek širom otvorena i za najbolje prijatelje školaraca – potvrđeno je u subotu, 19. oktobra. U školskom dvorištu organizovan je Pet Day, a osnovci su imali priliku da zajedno sa roditeljima dovedu svoje kućne ljubimce i upuste se u celodnevno druženje.

Ovo subotnje popodne i druženje sa drugarima i ljubimcima ostavili su veliki utisak na učenike, ali i na roditelje i nastavnike:

Dečjih osmeha nikad dosta! Ovog puta svoju sreću mališani su podelili sa ljubimcima. U Savremenoj uvek organizujemo aktivnosti sa roditeljima učenika, koji su prijatelji i partneri škole, a ovo je bila prilika u kojoj smo se dodatno svi zbližili. Proveli smo divan dan u prijateljskoj atmosferi i dokazali da je škola mesto na kojem se rađaju najlepša prijateljstva – izjavio je učitelj Dragoljub Nikolić.

Zajednički defile, druženje, upoznavanje i mnogo osmeha

Pošto su upoznali ljubimce svojih drugara, mališani su ih i prošetali u svojevrsnom defileu na trim-stazi. U ovome su im se pridružili i roditelji, učitelji, nastavnici i direktorka škole, a potom su se svi zajedno sjajno zabavili i družili na otvorenom.

Ovo je jedno savršeno popodne! Pored dosta kuca i maca, upoznali smo i jednu kornjačicu i papagaje. Želim zauvek da se družim sa mojim drugarima i njihovim ljubimcima!

Ovom prilikom učenici su upoznali mnogo kuca, maca, papagaja, ali i kornjačicu Njoki, pa i guštera Kaspera.

Savremena osnovna škola – mesto gde se rađaju najlepša prijateljstva

Okruženje u kojem deca provode vreme bitno je za njihov celokupan razvoj. U Savremenoj osnovnoj školi za učenike je obezbeđeno sigurno i inspirativno okruženje, koje ih podstiče na kreativnost i uspešno školovanje.

Upravo u ovakvom okruženju osnovci stiču svoja prva čvrsta prijateljstva i zajedno koračaju ka sigurnoj budućnosti potkovanoj najsavremenijim obrazovanjem.

Prijavite se

Predupis za generaciju 2020/21. je otvoren!

Kliknite na ovaj link da se prijavite »