Zdravo i podsticajno okruženje

ZDRAVO OKRUŽENJE

ZA SIGURNO ODRASTANJE NAJMLAĐIH OSNOVACA

Okruženje u Savremenoj osnovoj školi osmišljeno je tako da deci obezbedi sigurno i inspirativno okruženje koje će podstaći učenike na kreativnost i uspešno školovanje. Samo ovakvo okruženje podstiče celokupan razvoj ličnosti i talenata učenika i omogućava im da postignu svoj pun potencijal.

Na taj način deca učenje ne doživljavaju kao pritisak i opterećenje, već kao aktivnost koja im pomaže da saznaju ono što oni žele, da napreduju i otkrivaju svet oko sebe.

Omogućite svom detetu da uči, druži se i da se slobodno razvija u zdravom i podsticajnom okruženju. Upis po najnižim cenama traje do kraja meseca »

PO ČEMU SE SAVREMENA OSNOVNA ŠKOLA RAZLIKUJE?

ATRAKTIVNA LOKACIJA

Savremena se nalazi u atraktivnom delu Novog Beograda, u neposrednoj blizini velikih poslovnih centara i stambenih kompleksa i prostire se na površini od čak 1.474 m². Lokacija je dobro povezana sa različitim delovima grada: u neposrednoj blizini su auto-put, Most na Adi, kao i Opština Novi Beograd, dok se u okruženju škole nalazi veliki broj autobuskih stajališta.

Škola poseduje i veliki parking, tako da roditelji ne moraju da brinu gde da ostave svoje automobile kada dolaze na roditeljske sastanke.

Atraktivna lokacija
Moderne učionice

MODERNE UČIONICE

Nastava u Savremenoj osnovnoj školi održava se u najmodernije opremljenim učionicama, laboratorijama i drugim prostorijama koje su osmišljene po modelu priznatih obrazovanih ustanova širom sveta.

Najmlađi osnovci vreme će provoditi u okruženju koje se u velikoj meri razlikuje od tradicionalne škole. Fleksibilan raspored sedenja, tehnologija kao sastavni deo nastave i učenik koji aktivno učestvuje u nastavi – glavne su odlike Savremene osnovne škole.

VELIKO ŠKOLSKO DVORIŠTE I TERENI ZA SPORT

Veliko školsko dvorište bogato je zelenilom i različitim kucima u kojima deca mogu da provode kvalitetno i sadržajno vreme. Tu je takođe i veliki multifunkcionalni teren za fudbal, košarku, odbojku i druge sportove, kao i zatvorena sala za fizičko opremljena najmodernijim rekvizitima za pravilno bavljenje sportskim aktivnostima.

Pored nastave fizičkog, tereni Savremene osnovne škole pogodni su i za organizovanje različitih turnira i sportskih manifestacija u kojima učestvuju učenici škole.

MODERAN CENTAR ZA UČENJE

Starijim osnovcima na raspolaganju su savremeno opremljen centar za učenje i moderna biblioteka, gde u manje formalnoj atmosferi mogu da se posvete slobodnom istraživanju različitih oblasti koje ih zanimaju.

Kroz čitanje knjiga i stripova, gledanje dokumentarnih i edukativnih filmova, „prelistavanje” interaktivnih Kindle enciklopedija… učenici samostalno nastavljaju i bogate obrazovni proces.

Centar za učenje

ŠKOLSKI RESTORAN ZA KVALITETNU ISHRANU

Restoran Savremene osnovne škole građen je po uzoru na moderne dajnere i u njemu učenici mogu da uživaju u zdravo pripremljenoj, raznovrsnoj i izbalansiranoj ishrani. Vreme za ručak i užinu predstavlja posebne trenutke kada učenici zajedno obeduju, ali i razvijaju svest o važnosti zdrave ishrane.

ECO-FRIENDLY ENTERIJER PO MERI VAŠEG DETETA

Savremena je zelena škola. To znači da je veliki deo enterijera, eksterijera i nameštaja izrađen od eco-friendly materijala. Stolovi, jednosedi, stolice, fotelje i lazy bagovi anatomski su dizajnirani kako bi vašem detetu omogućili pravilno držanje i obezbedili pravilan razvoj.

Takođe, učenici se podstiču da odgovorno odlažu otpad, učestvuju u različitim volonterskim akcijama za poboljšanje okoline i na taj način aktivno doprinose svom okruženju.

PODSTICAJNA I ZDRAVA ATMOSFERA

Zdrava atmosfera

Svi ovi elementi imaju važnu ulogu i doprinose u stvaranju sigurnog okruženja za odrastanje najmlađih osnovaca. Međutim, ono što takvom okruženju najviše doprinosi jesu sami učenici, posvećeni nastavnici i savesno osoblje Savremene.

Kroz svakodnevni rad i druženje, svi oni zajedno grade atmosferu uzajamnog poštovanja, međusobnog poverenja i bodrenja u procesu učenja i sticanja novih znanja.

Zato najveća vrednost Savremene jesu ljudi koji je čine. Dozvolite i vašem detetu da postane deo ove vesele i učene grupe.

Neka i vaše dete uči i raste u 100% zdravom i podsticajnom okruženju. Iskoristite najpovoljnije uslove upisa samo do kraja meseca »

Prijavite se

Upis za generaciju 2024/25. je otvoren!

Kliknite na ovaj link da se prijavite »