Osnovci sa glumicima serije „Istine i laži"

Savremeni osnovci vode emisiju „OdLINKaši” na linkTV-u

/ / Blog, I-IV, Kombinovani, Nacionalni, V-VIII / 04.03.2020

Savremeni osnovci vode emisiju „OdLINKaši” na linkTV-u

Glumica Jana Milić Ilić i njen kolega Zoran Pajić, poznatiji kao Marina i Nikola iz hit serije „Istine i laži”, kao i Ivana Perović, svetska šampionka u karateu, bili su prvi gosti u novoj emisiji „OdLINKaši”, koju vode i uređuju učenici Savremene osnovne škole s TV licem linkTV-a Irenom Spasić.

Ova emisija će se ubuduće emitovati na linkTV-u i savremeni osnovci će u ulozi novinara biti domaćini poznatim ličnostima iz svih sfera javnog života. Njima će mali novinari postavljati pitanja o detinjstvu i školskim danima, željama, snovima, maštanjima, odricanjima, o tome kakvi su bili kao deca i da li su oduvek znali čime će se baviti kada odrastu.

Marina i Nikola razotkrili istine i laži

Koliko savremeni osnovci vole seriju „Istine i laži” najbolje se videlo po tome što su, tokom druženja sa glumcima, Janu i Zorana sve vreme oslovljavali njihovim imenima iz serije – Marina i Nikola. Poznatim glumcima to nije nimalo smetalo, već su to prihvatili sa osmehom na licu, kao i želju svakog pojedinačnog učenika da se slika s njima.

Broj napravljenih fotografija i selfija nije bilo moguće utvrditi, a uz to podeljen je i veliki broj autograma. Mališani su sa likovima čije živote pomno prate na malom ekranu proveli sjajne trenutke, pevali, družili se i imali priliku da dobiju odgovore na sva pitanja koja ih zanimaju.

Jana i Zoran su im otkrili kako izgleda snimanje serije, koliko je teško uživeti se u ulogu lika kojeg igraš i koliko je glumački poziv zaista lep. Savremene osnovce je posebno zanimalo kako su Marina i Nikola snimali scene ljubljenja, ali su se malo zbunili, pa im je u pomoć pritekla voditeljka Irena Spasić i zajedničkim snagama su dobili odgovor koji ih je interesovao.

Prvakinja u karateu: Nema uspeha bez odricanja

Tokom razgovora s mladom karatistkinjom Ivanom Perović, koja je osvojila zlatnu medalju na Svetskom prvenstvu u karateu, savremeni osnovci su još jednom mogli da vide koliko su posvećenost i ljubav prema onome što radiš važni za uspeh.

Poseban utisak na „OdLINKaše” ostavio je podatak da Ivana trenira dva puta dnevno i da ju je takav odnos prema obavezama i doveo do toga da bude najbolja na svetu. Ivana im je pričala da je vera u sebe veoma važna u postizanju zacrtanih ciljeva, a na kraju nije izostalo ni zajedničko fotografisanje.

Emisija „OdLINKaši” emitovaće se dva puta mesečno, a u njoj će savremeni osnovci imati mogućnost da se na praktičan način upoznaju sa čarima novinarskog posla. Ugostiće mnogo osoba koje su uspešne u svom poslu i od njih će dobiti korisne savete, koji će im sigurno biti od pomoći za buduću karijeru i uspeh u budućnosti.


Leave a Comment