Trud se isplatio: Odeljenje V-2 osvojilo prvo mesto na školskom takmičenju za najbolje odeljenje

/ / Blog, I-IV, Kombinovani, Nacionalni, Uncategorized, V-VIII / 12.05.2023

Trud se isplatio: Odeljenje V-2 osvojilo prvo mesto na školskom takmičenju za najbolje odeljenje

Čestitamo učenicima odeljenja V-2 i želimo im da uživaju u svojoj nagradi!

Od početka drugog polugodišta pažljivo smo pratili poštovanje pravila škole, akademske uspehe, osvajanje visokorangiranih mesta na raznim nivoima takmičenja i odlučili da, sada već tradicionalno, podstaknemo takmičarski duh među učenicima i nagradimo odeljenje koje je pokazalo najveći trud!

Nastavnici i učitelji su vrlo ozbiljno pristupili svom zadatku – na osnovu pažljivo kreiranih kriterijuma, odeljenja su mogla osvojiti od deset do 120 poena za učešće učenika na takmičenjima i ostvarene uspehe, kao i poene za urednu učionicu, učešće u vannastavnim aktivnostima i ponašanje u skladu sa pravilima. Međutim, na osnovu svakodnevnog praćenja toka ovog takmičenja, odeljenje je moglo dobiti i negativne poene za ponašanje koje nije u skladu sa pravilima škole.

Tabela sa poenima je bila javno istaknuta na školskom prijemu, zbog čega smo svi uživali u stalnom porastu poena, pratili smenjivanje odeljenja na rang-listi na dnevnom nivou i navijali za sva odeljenja sa istim žarom.

Odeljenje V-2 osvojilo prvo mesto na školskom takmičenju za najbolje odeljenje

Nakon završetka takmičenja, odeljenje V-2 je odnelo pobedu sa čak 7.440 poena! Posebno moramo pohvaliti i odeljenje VI-2, koje je bilo na visokom drugom mestu, sa osvojenih 7.045 poena. Zahvaljujemo se odeljenjskim starešinama i svim učenicima koji su tako srdačno i marljivo radili na tome da ovo takmičenje bude motivacija za sve – lepo ponašanje, održavanje prostora škole i trud nešto je što će uvek biti podsticano i nagrađeno.

Učenicima odeljenja V-2 čestitamo još jednom i želimo im da uživaju u svojoj nagradi i lepo se provedu u bioskopu!