E-udžbenici

Zahvaljujući Kembrdižu savremeni osnovci mogu da koriste e-udžbenike bez ograničenja

/ / Blog, Cambridge, I-IV, Kombinovani, Nacionalni, V-VIII / 03.04.2020

Zahvaljujući Kembrdižu savremeni osnovci mogu da koriste e-udžbenike bez ograničenja

Nastava na daljinu u Savremenoj osnovnoj školi putem Platforme za podršku učenju (Distance Learning platforma-DL platforma) uveliko je ušla u treću nedelju. Uz pomoć ovog jedinstvenog načina održavanja nastave savremeni osnovci su u svakodnevnom kontaktu sa svojim učiteljima, nastavnicima i školskim drugarima. Razgovaraju, smeju se, razmenjuju iskustva i što je najvažnije unapređuju svoje znanje.

Proces obrazovanja ide baš onako kako je planom i programom predviđeno, ali učenici Savremene osnovne škole su, zajedno sa svojim roditeljima, sada u mogućnosti ga još više unaprede. I to potpuno besplatno uz pomoć e-udžbenika.

Kako se koriste e-udžbenici?

Kembridž e-udžbenici

Usluga korišćenja e-udžbenika u Savremenoj osnovnoj školi je odavno u primeni jer učenici imaju pristup obrazovnim knjigama prilagođenim njihovom uzrastu, ali on više neće biti limitiran. Preciznije rečeno, Kembdriž je odlučio da na 90 dana potpuno otvori svoju riznicu znanja u digitalnom formatu i dozvoli je za upotrebu bez ikakvih ograničenja.

Potrebno je samo da se na stranici OVDE otvori besplatan nalog i u naredna tri meseca bez ikakve obaveze plaćanja pristupe velikom broju udžbenika u elektronskoj formi.

Oni stariji to mogu da učine sami, a učenicima nižih razreda u pomoć će priskočiti mame i tate, kako bi im pomogli da obavezu sedenja u kući iskoriste čitajući edukativnu literaturu. Na raspolaganju su im udžbenici iz raznih oblasti i u pomenutom vremenskom periodu od 90 dana mogu se koristiti u neograničenom kapacitetu.

Usavršava se i nastavni kadar Savremene osnovne škole

Kembridž e-udžbenici

U isto vreme, dok savremeni osnovci budu koristili besplatne e-udžbenike na isti način će se edukovati i svi učitelji i nastavnici u najmodernijoj ustanovi ovog tipa u zemlji i regionu. Njima je Cambridge International ponudio besplatne materijalei i obuke u vidu webinara koje naše nastavnike osposobljavaju na najsavremeniji način da kvalitet nastave unaprede i u ovakvim okolnostima.

Na ovaj način, učenici, učitelji i nastavnici će, svako na svoj način, nadograditi svoje znanje i veštine, jer proces nastave i obrazovanja ništa ne može da zaustavi.


Leave a Comment