O OSNIVAČU

KOMPANIJA KOJA POMERA GRANICE U OBRAZOVANJU

LINK group je vodeća multinacionalna kompanija koja se više od 20 godina uspešno bavi profesionalnom edukacijom i sertifikacijom iz oblasti informacionih tehnologija i savremenog poslovanja. Uspešno posluje na teritoriji Srbije, Bosne i Hercegovine, Rumunije, Ukrajine i Sjedinjenih Američkih Država, a putem učenja na daljinu okuplja polaznike iz preko 120 zemalja.

Sa željom da podigne svest o značaju obrazovanja, LINK group promoviše edukaciju podržanu savremenom tehnologijom i digitalnom pismenošću 21. veka. Kao lider u obrazovanju na daljinu i edukativnih aplikacija na prostoru jugoistočne i istočne Evrope i pionir u svetu u razvoju edukativnih softverskih rešenja za onlajn edukaciju, LINK group je putem e-learning sistema pomogao polaznicima širom sveta da ostvare svoje profesionalne ciljeve.

Internacionalnost u poslovanju

U okviru obrazovnog sistema kompanije LINK group u Srbiji posluje osam obrazovnih institucija: ITAcademy, BusinessAcademy, InternetAcademy, Visoka škola strukovnih studija za informacione tehnologije – ITS, Srednja škola za informacione tehnologije – ITHS, Savremena gimnazija, Fakultet savremenih umetnosti i OKschool. U Rumuniji postoje LINK Academy i BusinessAcademy, sa dve škole u Bukureštu i Temišvaru.

Centri u Bosni i Hercegovini nalaze se u Sarajevu, Banjoj Luci i Trnu (opština Laktaši); u okviru njih postoje ITAcademy, BusinessAcademy. LINK Academy sa velikim uspehom radi i u Ukrajini, u Kijevu i Lavovu, dok se sedište LINK Academy i BusinessAcademy u Moldaviji nalazi u Kišinjevu.

U SAD se nalazi Allison Academy, ugledna škola iz Majamija (Florida) koja u svom sastavu ima osnovnu i srednju školu, a svojim učenicima pored klasičnog obrazovanja nudi i perspektivno internacionalno obrazovanje, za koje se veliki broj njih odlučuje.

Jedinstvena metoda učenja

LINK group je razvio jedinstvenu metodu učenja – „Arhitekturu saznanja”, koja pomaže sticanje i usavršavanje znanja iz izabranih oblasti, tako što koristi sve raspoložive tehnologije i individualne metode učenja, shodno preferencijama, iskustvu, stilu učenja i raspoloživom vremenu korisnika. Proces učenja za svakoga je drugačiji, ali je uvek intenzivan i kvalitetan, omogućavajući svakom pojedincu da nakon školovanja prezentuje veštine i znanja u poslovnom svetu na najadekvatniji način i tako ostvari uspešnu karijeru.

Lifelong learning

Ključna navika u životu svakog profesionalno ostvarenog stručnjaka je stalna težnja ka ličnom razvoju i konstantnom, celoživotnom učenju.

U okviru Centra za razvoj karijere, sa ciljem ostvarenja ideje o celoživotnom učenju, polaznicima je, tokom i nakon završenog školovanja, dostupna pomoć u započinjanju i unapređenju karijere, kao i stalna podrška u profesionalnom razvoju.

Misija LINK groupa je više od prenošenja znanja. Cilj je priprema polaznika, učenika i studenata za sve profesionalne izazove budućnosti. Zbog toga su razvijeni brojni korisni servisi i programi za sticanje dodatnih veština. Kako bi se polaznici i studenti izdvojili iz mase kandidata za zaposlenje, besplatno im je dostupan Personal Development Program, na kome stiču transverzalne veštine, neophodne za uspeh u svakom poslu. Prvo radno iskustvo mogu da steknu upravo u kompaniji LINK group, u okviru programa stručne prakse LINK Apprentice Program, dok je za one sa preduzetničkim duhom na raspolaganju LINK Business Incubator – podrška i oslonac za započinjanje sopstvenog biznisa.

Revolucija u učenju – e-learning i mobilne aplikacije

LINK group je napravio još jedan veliki korak u razvoju edukacije – kreiranjem Android i iOS aplikacija za učenje na daljinu! Pomoću ovih aplikacija, svi polaznici i studenti mogu u svakom trenutku da pristupe platformi za učenje na daljinu, prate predavanja, koriste multimedijalna nastavna sredstva, kontaktiraju sa profesorima i još mnogo toga. Obrazovanje više ne poznaje teritorijalne granice. Učenje postaje dostupno svima, sa bilo koje lokacije na planeti, u svako doba dana.

LINKEDUTV – PRVA EDUKATIVNA INTERNET TELEVIZIJA U REGIONU

LINK group je pokrenuo prvu internet edukativnu televiziju u regionu. Na njoj gledaoci mogu da prate obrazovne sadržaje iz oblasti marketinga, informacionih tehnologija, ekonomije, menadžmenta, uspešnog vođenja karijere, preduzetništva, motivacije, dizajna, uspeha, ali i sadržaje koji su deo gradiva osnovnih i srednjih škola.

LINKeduTV je još jedan pionirski projekat našeg osnivača kojim postavljamo nove standarde u obrazovanju.

Dvadesetčetvoročasovna programska šema na čak 12 kanala, koliko je u planu, ponudiće gledaocima potpuno drugačiji obrazovni sadržaj predstavljen na nov i zanimljiv način.

Razvoj edukativnog softvera

U sastavu LINK groupa funkcioniše i odeljenje za razvoj, planiranje i održavanje softvera – SoftLINK, koje, osim podrške poslovanju LINK groupa u celini, pruža usluge klijentima i obezbeđuje im kompletna softverska rešenja za poslovanje na internetu i informacione sisteme za različite delatnosti.

Najbolji uz najbolje

Kvalitet našeg osnivača i svih njegovih organizacionih jedinica potvrđuju i partnerstva i sertifikacije vodećih svetskih kompanija i obrazovnih institucija – Microsoft, Apple, Adobe, VUE, Prometric, Cambridge Assessment International Education, kao i akreditacija Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije.

Prijavite se

Upis za generaciju 2024/25. je otvoren!

Kliknite na ovaj link da se prijavite »