Nastavnici Savremene škole sa svojom decom

Mi smo nastavnici, ali smo i roditelji!

/ / Blog, I-IV, Kombinovani, Nacionalni, V-VIII / 27.02.2020

Mi smo nastavnici, ali smo i roditelji!

Mališani učitelja, nastavnika, profesora i svih drugih zaposlenih u sistemu Savremene osnovne škole i gimnazije imali su ovog februara zadovoljstvo da budu gosti najmodernije osnovne škole u regionu.

Bio je to specijalan dan porodičnog druženja svih zaposlenih i njihovih mališana, koji su bez obzira na uzrast proveli nezaboravan dan u najsavremenijoj osnovnoj školi u regionu, odlično se zabavili i naučili mnogo novih stvari.

Zabava sa mamama i tatama na poslu u Savremenoj

Zabava je započela zajedničkim fotografisanjem, posle čega su usledile interaktivne radionice u kojima savremeni osnovci mogu da uživaju gotovo svakodnevno. Ovoga puta, umesto učenika, nastavnici Savremene osnovne škole i njihove kolege iz Savremene gimnazije su na put kroz svemir ili let iznad morskih prostranstava i planinskih vrhova krenuli sa svojim mališanima. Sve ostalo je bilo isto – mnogo dobre zabave, edukativnih filmova i mnogo, mnogo ljubavi.

Deca zaposlenih u školi

Pored pomenutog korišćenja VR naočara i VR 9D starshipa, mališani su uživali i u pokretanju robota po interaktivnom STEM stolu, pravljenju igrica, zajedničkom učestvovanju u iPod kvizu o bajkama sa svojim roditeljima, igranju bilijara i mnogih drugih društvenih igara, ali i u upoznavanju drugara i stvaranju novih prijateljstava.

Vidimo se uskoro ponovo

Mališani su videli da njihovi roditelji rade u savremenom i dinamičnom okruženju i da je razlog zašto posle posla nasmejani dolaze kući upravo taj što je u Savremenoj osnovnoj školi veoma zabavno, pa je jedna od učesnica svojoj mami poručila: „Mama, tvoj posao je najbolji na svetu!”

Nakon svega, dečaci i devojčice su kući otišli prepuni utisaka i sa zajedničkom željom da ih mame i tate ubrzo ponovo dovedu na posao.


Leave a Comment