Mladi hokejaši iz Čikaga u poseti Savremenoj

Hokejaši iz Čikaga oduševljeni Savremenom

/ / Blog, I-IV, Kombinovani, Nacionalni, V-VIII / 11.12.2019

Hokejaši iz Čikaga oduševljeni Savremenom

U petak, 8. decembra, gosti Savremene osnovne škole i naših učenika bila su trojica mladih igrača HK CUB iz Čikaga: Džek Armstrong, Alan Hartman i Kejleb Kril, koji su bili oduševljeni atmosferom u školi i gostoprimstvom savremenih osnovaca.

Savremena nezaobilazna prilikom posete prestonici

Mladi sportisti došli su u pratnji svojih roditelja i predstavnika HK Crvena zvezda Nenada Rakovića.

Inače, oni su prethodnih dana bili gosti naše prestonice i HK Crvena zvezda posredstvom Ambasade Sjedinjenih Američkih Država, svog hokejaškog kluba i na inicijativu svojih roditelja.

Program posete Beogradu podrazumevao je obilazak najsavremenije osnovne škole u regionu, Osnovne škole „Savremena”, u kojoj su upoznali svoje vršnjake, prisustvovali zanimljivim časovima i radionicama i uživali u druženju.

Najveći utisak – mnoštvo radosne dece

Tokom posete Savremenoj, ovi dvanaestogodišnjaci imali su priliku da prisustvuju času robotike sa nastavnikom ICT Kembridž predmeta na Kombinovanom programu i času engleskog sa radionicama o nastupajućim praznicima, posebno upriličenim samo za njih.

Bili su oduševljeni ne samo nastavom i školskim okruženjem već i celokupnom atmosferom u školi i učenicima Savremene, koji su ih dočekali sa radošću, neposrednošću i prepoznatljivim gostoprimstvom.

I mi imamo lepe škole, ali nigde nismo videli ovoliko nasmejane, razigrane i radosne dece, komentarisali su mladi hokejaši.

Mladim hokejaškim nadama želimo mnogo uspeha u školovanju i sportskoj karijeri, a voleli bismo i da ih ponovo vidimo u poseti savremenim učenicima.

Mladi sportisti oduševljeni Savremenom