Bez stresa do sjajnih rezultata

podrška u učenju, zanimljivi časovi, bogate aktivnosti

Iako treba da omogući najbolje obrazovanje za svoje učenike i da ih pripremi za ozbiljne obaveze koje ih čekaju u kasnijem akademskom i profesionalnom životu, osnovna škola ne treba da bude izvor stresa i nelagode kod deteta.

Jedini način na koji će učenici izrasti u uspešne pojedince jeste da zavole učenje od najranijih faza školovanja. Ovo je posebno važno za učenike od V do VIII razreda, koji su zbog novog okruženja i priprema za maturu i upis u srednju školu podložniji stresu nego druga deca.

U Savremenoj, omogućavamo da svaki učenik postigne velike rezultate bez stresa i sa osmehom na licu.

Moderan pristup, savremena tehnologija, posvećeni nastavnici

Glavni način zbog kog učenici Savremene postižu zapažene rezultate bez stresa i treme jeste moderan nastavni pristup koji ih čini aktivnim partnerima, a ne pasivnim recipijentima. Podrška savremene tehologije pomaže im da usvajaju važna znanja u okruženju na koje su navikli i koje povezuju sa zabavom, pomoću laptopova, mobilnih telefona i iPada. Posvećeni nastavnici i mentori koji primenjuju individualan pristup i personalizuju program za svakog učenika posebno na osnovu njegovih afiniteta značajno doprinose da osnovci svoje obaveze završavaju bez poteškoća.

Podrška psihologa i karijernog savetnika

Učenicima od V do VIII razreda na raspolaganju je podrška psihologa koji im kroz razgovor i savete pomaže da se bolje snađu i lakše odgovore obavezama. Ukoliko imaju određenih poteškoća u učenju, na raspolaganju je bogat program dopunske nastave, a za one učenike koji bi hteli nešto više tu su dodatna nastava i vannastavne aktivnosti. Za starije osnovce takođe je važno pitanje nastavka školovanja; zato na raspolaganju imaju karijernog savetnika koji im pomaže da shvate šta bi želeli da upišu nakon osnovne škole i koje perspektive su pred njima.

Dobri rezultati su prirodna posledica pravilnog rada

Učenici Savremene lako ostvaruju prelaz iz nižih u više razrede, dok obaveze kao što su priprema za malu maturu i polaganje prijemnog ispita shvataju kao izazove koje rešavaju na kreativan način.

Učenje i upis u srednju školu samo su prirodni ishod nečega što dete voli da radi – učenja. U Savremenoj, vaš školarac uči kroz igru i druženje, što mu omogućava da uspešno i bez stresa završi svoje osnovno obrazovanje i ispuni uslove za upis u najbolje domaće i međunarodne srednje škole.

Prijavite se

Upis za generaciju 2024/25. je otvoren!

Kliknite na ovaj link da se prijavite »