Temelj za nastavak školovanja

veštine za buduće akademske i profesionalne uspehe

Period od V do VIII razreda predstavlja u mnogo čemu važan trenutak u životu vašeg deteta. Učenje istovremeno postaje priprema za nastavak školovanja. Zato je veoma važno da učenik pored znanja usvoji veštine i osobine koje će mu u tome pomoći.

U Savremenoj vaše dete dobija čvrste temelje u vidu znanja, veština i etičkih vrednosti, što će mu omogućiti sjajnu poziciju za postizanje budućih akademskih, pa i profesionalnih uspeha.

Bilo da se odlučite za Nacionalni ili Kombinovani program, vaše dete ne samo da će sa uspehom završiti osnovnoškolsko obrazovanje već će i ispuniti uslove za upis u najbolje domaće i međunarodne srednje škole.

Koje su ključne vrednosti koje će vašeg osnovca pripremiti za nastavak školovanja?

Temeljna znanja

Zahvaljujući inovativnoj nastavi, bogatim vannastavnim aktivnostima, interaktivnoj tehnologiji, posvećenim nastavnicima i mentorima, vaše dete steći će najkvalitetnija znanja koja će ga izdvojiti od ostalih vršnjaka prilikom upisa srednje škole.

Kroz projektnu nastavu, interdisciplinarne časove i personalizovan pristup, učenici se podstiču da sve što nauče i primene, te na taj način zauvek zapamte. Otuda je kvalitet znanja učenika Savremene na izuzetno visokom nivou.

Transverzalne veštine

Pored kvalitetnog i sveobuhvatnog znanja, učenik kroz projektnu nastavu i interdisciplinarne časove stiče vredne prenosive veštine koje su uslov uspeha u školovanju 21. veka.

Uz razvijenu sposobnost rešavanja problema, kritičkog mišljenja i timskog rada i izvanredne organizacione sposobnosti, učenik Savremene sposoban je za najrazličitije akademske izazove koji ga očekuju u daljem školovanju. Zapravo, mnoge od tih izazova on je već upoznao kroz napredni pristup u Savremenoj i oni za njega ne predstavljaju novost.

Ljubav ka celoživotnom učenju

Pored znanja i različitih sposobnosti, za uspešno školovanje u 21. veku potrebna je i želja za stalnim usavršavanjem. Otuda je veoma važno da učenici razviju ljubav ka celoživotnom učenju i sposobnost za samoobrazovanje. U današnjem akademskom svetu prednost imaju učenici koji se pored redovne nastave samostalno usavršavaju. Zahvaljujući modernom pristupu u Savremenoj koji podstiče učeničku prirodnu radoznalost i neguje njihove talente, naši osnovci imaju razvijenu ljubav ka učenju koja ih ne napušta ni po završetku osnovne škole. Moderna tehnologija i inovativni metodički pristupi, koji su sastavni deo nastavnog procesa, osposobljavaju naše učenike da sami stiču dodatna znanja i nove veštine.

Vera u sebe i svoje sposobnosti

Zahvaljujući kvalitetnom znanju i inovativnom obrazovanju, posvećenim nastavnicima i mentorima, kao i drugarskoj i podsticajnoj atmosferi koja vlada u Savremenoj, učenici istovremeno poštuju druge i veruju u svoje sposobnosti i kvalitete, a to je jedan od ključnih uslova za dalje uspešno školovanje.

Kao što se stabilna kuća gradi od dobrog temelja, tako su i visoka akademska postignuća moguća zahvaljujući kvalitetnom osnovnoškolskom obrazovanju. Upravo to vaše dete dobija u Savremenoj osnovnoj školi.

Prijavite se

Upis za generaciju 2024/25. je otvoren!

Kliknite na ovaj link da se prijavite »